Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu radulean" (2.85 secunde)
Potrivit politistilor de la Investigarea Fraudelor, in urma cercetarilor s-a stabilit ca Liviu Laculeanu, de 42 de ani, Cristi Gae, de 44 de ani, ambii din Craiova, si Alexandru Soarece, de 23 de ani, din Ramnicu Valcea, in calitate de administratori a trei societati comerciale, impreuna cu Liviu Neacsu, de 41 de ani, din Craiova, administrator al altei societati comerciale, intre 2008 si 2009, au comercializat cereale introducand in circuitul comercial facturi fiscale fictive.
Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat, vineri seara la REALITATEA TV, ca regimul rutier va suferi o serie de schimbari, respectiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, insa se va elimina sistemul "inutil" cu puncte, iar permisele nu vor mai putea fi ridicate atat de usor.
Din comisia a carei presedintie revine PSD conform algoritmului politic convenit fac parte social-democratii George Liviu Maior si Mihail Popescu.
De mentionat ca sambata, 18 martie a.c., pe langa fuziunea cu UCS, se va discuta, dupa cum a subliniat Liviu Scarlat, presedinte PPCD Constanta, si despre formarea polului democrat popular. ... Asta e o problema care va fi discutata foarte serios", a subliniat Liviu Scarlat.
Deputatul Liviu Mugurel Sarbu si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din grupul PSD, precizand ca va activa in continuare ca parlamentar independent.
Simbata, Mihai Tabuleac si Liviu Cimpanu au semnat impreuna o adresa catre conducerea nationala a formatiunii prin care se delimitau de pozitia biroului permanent judetean. ... minoritatea sa se supuna majoritatii si sa se respecte votul dat de biroul permanent ", explica Liviu Cimpanu.
Este posibil ca presedinte interimar sa fie numit deputatul Liviu Cimpanu. ... Daca s-ar repartiza PD atunci s-ar strica algoritmul stabilit la nivel central si ar trebui incepute noi negocieri ", a afirmat deputatul liberal Liviu Cimpanu.
La conducerea ministerului s-au succedat, pentru perioade foarte scurte, Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, amandoi preferand sa demisioneze, fara a oferi explicatii concludente, in scurt timp de la preluarea mandatelor.
Act neconstitutional Avocatul printului Paul, Liviu Poenaru, a explicat ca este neconstitutional ca proiectul de lege sa reglementeze situatia unei singure persoane, Mihai I. ... Liviu Poenaru a adaugat ca oricum suma propusa, 30 de milioane de euro, este stabilita arbitrar si a propus realizarea unei expertize.
Crin Antonescu, presedintele PNL, este rezervat in a accepta o alianta cu PSD asa cum isi doreste Liviu Dragnea, secretarul general al PSD.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, alaturi de secretarul general PSD, Liviu Dragnea, au declarat joi ca nu se pune problema, in acest moment, declansarii procedurilor de suspendare si demitere a sefului statului.
Senatorul PPRM Liviu Bindea a fost cel care a invocat o problema de procedura in ceea ce priveste retrimiterea proiectului de lege la comisii, precizand ca, in conformitate cu regulamentul Senatului, cererea de retrimitere la comisii trebuia sa vina numai dupa dezbaterile in plen, si nu inaintea acestora.
Potrivit secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, in Kiseleff au ajuns rezultatele din 30 de organizatii judetene.
nu exista o grupare "Blaga", lipsa de forta fiind evidenta la congres, iar vechii sustinatori ai lui Blaga (aici poate fi inclus si Liviu Negoita) au facut un pas inapoi din partid.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Liviu Ioan Stoiciu, scriitor, publicist; Dr. Alexandru Suceveanu, emeritus director adjunct, Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, Bucharest;
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Este meritul lui Liviu Dragnea de a fi construit o strategie de campanie adecvata la starea societatii si situatia interna din PSD. ... Liviu Dragnea este dator sa preia conducerea cabinetului, tocmai pentru a asigura eficienta guvernarii.
- Ca lider al Puterii, Liviu Dragnea si-a facut propriii aliati. Este girat de Israel, Ungaria a transmis public zilele trecute ca a vorbit cu Liviu Dragnea si ca a primit asigurari ca Tudose nu va mai fi premier.
Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, marti, ca se va intalni cu premierul Ungariei Viktor Orban, in calitate de sefi de partide.
Pe de alta parte, parlamentarii liberali Mihai Tibuleac si Liviu Cimpanu au cerut oficial lui Cristian David, ministru delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea aplicarii acquis-ului comunitar, sa efectueze o verificare privind modul de cheltuire a fondurilor pentru reparatiile drumurilor judetene.
google-analytics.com